ESSÈNCIES DE LA NOSTRA ESCOLA

“Salut, Virtut, Bondat i Bellesa”

La nostra escola, fidel als seus orígens i a la seva història, conserva el lema que ja fa més d’un segle presidia l’entrada al Liceu Escolar de Lleida, encunyat per Frederic Godàs i Legido, pare del nostre fundador, Frederic Godàs i Vila, continuador de la seva obra pedagògica.

Aquest lema propugna Salut, Virtut, Bondat i Bellesa.

Essencies Escola Petit Món
Fletxa

Salut

Implica el coneixement del cos i les seves necessitats. Un aprenentatge que arriba pels cinc sentits. Aprenent a mirar, a escoltar, a tastar, a olorar i a tocar. Un cos correctament estabilitzat és un suport necessari per a mantenir un comportament mental sa.

Virtut

És el comportament humà. Significa moltes coses: facultat, poder, capacitat per fer quelcom. Això no s’aconsegueix així com així. Vol persistència en el treball, orientació, cultura de l’error i formació per esdevenir una persona útil per a ella mateixa i per a la societat. Cal pensar que la capacitat de pensar, de fer-se preguntes i de treball és una condició necessària per interpretar degudament els drets i els deures.

Bondat

Control dels nostres actes respecte al proïsme, fins que esdevingui una satisfacció el comportament adient a cada moment.

Bellesa

Cultiu de tot allò que condueix al naixement de sensacions harmonioses: música, dansa, dibuix, pintura, teatre, literatura…Tota mena d’activitats manuals i mentals que ajuden a trobar el goig en la mateixa vida.
La nostra tasca vol ser la resposta a la demanda de moltes famílies, inserides en aquest context, i que desitgen un ensenyament de qualitat.

Segueix-nos a instagram!