SERVEIS ESCOLARS PER A AJUDAR A CONCILIAR LA VIDA FAMILIAR

Serveis escolars complementaris

Equip d’Orientació Psicopedagògica (EOP)

El ventall d’objectius de l’Equip d’Orientació Psicopedagògica rau de la necessitat d’atendre l’alumnat i les seves famílies, en totes les etapes que s’imparteixen al centre.

La detecció, valoració, assessorament, informació i tractament de les necessitats educatives, que puguin presentar els nostres alumnes tant en l’àmbit acadèmic com en l’àmbit emocional, familiar o relacional, esdevenen una peça clau en els anys a l’escola.

La gestió de les necessitats a l’aula reverteix positivament en la totalitat d’infants i joves que creixen en un ambient saludable en tots els sentits.

Servei de menjador

El nostre servei de menjador es caractaritza per gaudir de cuina pròpia i personal fix; és aquest fet el que ens permet oferir una bona qualitat de servei, un major coneixement dels infants i joves que dinen a l’escola i la possibilitat de fer un pas més en la tasca educativa integral amb l’alumnat.

Emprem productes ecològics i de Km0. El producte ecològic és més saludable i nutritiu, contribueix en la prevenció de malalties, té un gust millor i ens permet consumir fruita i verdura de temporada, la qual cosa afavoreix el descans de les terres. Així, mantenim un criteri de col·laboració amb la sostenibilitat i conservació del medi ambient.

Servei d’acollida

La nostra escola obre les seves portes a les 7,45 del matí. Totes les persones que necessitin d’aquest servei ho poden fer de manera fixa o de manera puntual; en aquest últim cas, no cal avisar amb antel·lació. La porta d’entrada és la d’Av Diagonal, 45.

Servei de permanència

L’alumnat pot romandre a l’escola fins l’hora que finalizen les extraescolars (aprox. quarts de vuit).L’escola té un servei de Ludoteca pels infants de l’activitat. Els nens i nenes que fan l’activitat extraescolar a segona hora també es poden quedar utilitzant aquest servei. Només cal avisar una estona abans.

Segueix-nos a instagram!